Beauty & Wellness Center Zaandam
 

Medical taping

Bij welke klachten wordt medical taping toegepast?
Medical taping wordt bij verschillende spierblessures en gewrichtsklachten toegepast, zoals: klachten aan rug, pols of enkel, instabiliteit van gewrichten in bijvoorbeeld de voet, verschillende overbelastingsklachten, herstel van spierscheuren in bijvoorbeeld de kuit, sporthervatting na een blessure, zoals een tenniselleboog, klachten aan arm, nek, schouder, vochtophopingen en ontstekingen, zoals hielspoor, verkeerde houding en uitstralende pijn. Ook kan medical taping klachten verminderen bij hooikoorts en menstruatiepijnen.

Wat kan u verwachten van medical taping?
Vermindering van pijnklachten, spierspanning en stijfheid. Verbetering van stabiliteit en gevoel van zekerheid, vermindering van vochtophopingen en ontstekingen, betere lichaamshouding en herstelde bloedcirculatie. Bij sportblessures kan de hersteltijd aanzienlijk verkort worden.
De speciale tape die bij medical taping van de knie, schouder, hamstring of andere blessures wordt gebruikt is anti-allergisch, ventilerend en huidvriendelijk. Daarnaast kunt u gewoon met de tape douchen en het meerdere dagen laten zitten omdat de tape een anti-allergische lijmlaag heeft en zijn functionaliteit niet verliest als hij nat wordt. Medical tape voelt bovendien als een tweede huid.

Tarieven
Spier-/gewrichtstaping - per zone - 15 euro
Vervolgbehandeling spier-/gewrichtstaping per zone 7,50 euro

Hooikoorts taping 15 euro
Vervolgbehandeling hooikoorts taping 7,50 euro